De verkoop van de Playstation VR staat pas in oktober 2016 gepland. Wilt u echter een Playstation VR kopen, dan zult u snel moeten zijn. Het loopt namelijk storm in de voorverkoop van de Playstation VR bril.
PS4 VR kopen
Bij Amazon is het zelfs niet meer mogelijk om een pre-order te plaatsen, omdat de PS4 VR nu al uitverkocht is. Wilt u dus een Playstation VR bril kopen dan zult u hem snel moeten bestellen om hem op de release dag te ontvangen. Alle winkels hanteren nu nog dezelfde verkoopprijs voor de PS4 VR bril.

coolblue-logoBestel de Playstation VR Bril


bol.comBestel de Playstation VR BrilWat is een PS4 VR bril?

Sony heeft een tijd geleden aangekondigd dat zij zich gaan bezig houden met Virtual Reality. De Sony VR bril zal geschikt zijn voor de Playstation 4 om de games op de Playstation 4 naar een hoger level te brengen. Om de Sony VR set compleet te maken heeft u ook nog een Playstation Camera (ongeveer 45 euro) en een move-controller van Sony (ongeveer 30 euro) nodig. De verkoopprijs van de PS4 Virtual Reality bril is 399 euro en zal in oktober in Nederland te koop zijn. Sony zal waarschijnlijk ook nog een Playstation VR bundel uitbrengen. Het is nog onduidelijk of deze ook in Nederland te koop zal zijn.

Met de Sony Playstation VR bril krijgt u een unieke game ervaring op de Playstation 4. Door het gebruik van de PS4 VR bril gaat een nieuwe wereld voor u open. U bent het middelpunt van de actie en kunt ieder detail van de game levensecht ervaren. Het lijkt echt alsof u in de game zit. U heeft vast wel eens games meegemaakt waarbij u de werkelijkheid vergat en de tijd erg snel voorbij ging.
Met de PS4 Virtual Reality bril is dit anders. Met deze VR bril zal u niet de tijd vergeten, maar de plaats waar u bent! Door de levensechte game zal u gamen zoals nooit te voren.
De inhoud van een Sony Playstation VR pakket bestaat uit:

  • Playstation VR headset
  • Processor unit
  • HDMI kabel
  • Stereo oordoppen
  • USB kabel
  • AC adapter
  • PS 4 VR headset connectie adapter

Playstation VR kopen: waar?

Zoals eerder verteld zal de Playstation VR in oktober voor het eerst over de toonbank gaan. Voor de mensen die de Playstation VR snel willen hebben, zij kunnen de Playstation VR kopen in de vorm van een pre-order. Een pre-order houdt in dat u de PS4 VR bril nu al koopt (en betaalt) en dat deze op de releasedatum geleverd wordt. Ideaal als u er 100% zeker van wilt zijn, dat u de VR bril op de releasedatum in huis heeft. Het is zeker aan te raden om een pre-order te plaatsen in dat geval.

De PS4 Virtual Reality bril is zo populair dat eerste lading al bij verschillende buitenlandse verkoopsites niet meer te bestellen is. Amazon is hier een voorbeeld van. Mensen die daar nu een pre-order plaatsen, zullen pas in december de VR bril ontvangen.

Wilt u nu al een Playstation VR bestellen?

In Nederland zijn er nog verschillende winkels waar u een pre-order kunt plaatsen en de bril in oktober kunt verwachten.
U kunt de PS4 VR bril kopen bij: Coolblue, Mediamarkt en Bol.com.
PS4 VR bril