Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Oculus Rift Release Datum Nederland

0. consoleshop

Wanneer komt de Oculus Rift uit?

De eerste exemplaren van de Oculus Rift bril worden al verstuurd. Vanaf 28 maart 2016 is Oculus bezig om de bestellingen die via kickstarter geplaatst zijn te versturen. De officiële Oculus Rift Release datum was 28 maart 2016. Als u nu op de website een bestelling plaatst dan wordt hij op zijn vroegst pas in juli van dit jaar verstuurd. De klanten waarvan nu de VR brillen worden verstuurd hadden als een van de eersten hun bestelling geplaatst.

De Oculus Rift Release datum was 28 Maart 2016

Vanaf april van dit jaar zal de Oculus Rift bril ook in enkele winkels te koop zijn. Welke winkels dat zijn, daar laat het bedrijf uit Californië nog niets over los.
Maar het goede nieuws is wel dat de Oculus Rift bril in 20 landen tegelijkertijd wordt gereleased en daar zit Nederland dus ook bij. Als u de bril wilt bestellen dan kan dat nog steeds op hun eigen website.

Plaats hier uw bestelling voor de Oculus Rift
 

Waarschijnlijk wist u al dat als u de Oculus Rift nu al besteld dat u er twee spellen bij krijgt. De game ontwikkelaars zijn hard aan het werk om spellen te ontwerpen die met de Oculus VR bril gespeeld kunnen worden.
De verwachting is dat vanaf de Oculus Rift Release datum steeds meer spellen op de markt komen waaronder het populaire spel Minecraft. Men verwacht meer dan 100 game titels beschikbaar te hebben om te spelen.

Oculus Studios alleen al zal dit jaar 20 spellen voor deze VR bril uitbrengen, zoals een Rockband spel. Hoe gaaf is dat! Nu wordt Airguitar spelen wel heel realistisch.

Insomniac Games brengt binnenkort het spel “Edge of Nowhere” uit voor de Oculus Rift bril. Hieronder vindt u de teaser van deze game.

Heeft u last van hoogtevrees?

Dan is deze game niets voor u. Stelt u zich eens voor dat u een bergwand beklimt en van rots naar rots moet springen. Crytek’s game “The Climb” heeft het allemaal. Virtual reality op zijn best.

We moeten nog even geduld hebben voordat we van al dit moois kunnen genieten, maar gelukkig komt de Oculus Rift Release datum snel dichterbij.

laptopshop Image Banner 468 x 60

Reageer