Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Oculus Rift Prijs

0. consoleshop

oculus rift prijs in nederland

Wat wordt de Oculus Rift prijs in Nederland?

Deze nu al legendarische VR bril is nog niet te koop, tenminste de consumenten versie van deze virtual reality bril. De development kit 2 is al weer een tijdje uit. Dit is een VR bril gemaakt door Oculus VR bedoeld voor ontwikkelaars.
Op 28 maart 2016 wordt dan eindelijk de lang verwachte consumenten versie van de Oculus Rift uitgebracht.
Als je nu de pre-order plaatst in de USA dan betaal je $599 USD voor de bril. Alle pre-orders krijgen er gratis twee games bij, Lucky’s Tale en EVE Valkyrie. Oculus VR geeft aan dat er dit jaar nog veel meer kwaliteit games worden verwacht voor de Oculus Rift, zoals het populaire Minecraft. In totaal zullen er zo’n 100 titels beschikbaar zijn.

EVE Valkyrie pre-view

Nederland hoort ook bij de eerste landen waar de Rift uitkomt

Als u nu een Oculus Rift headset bestelt, dus een pre-order plaatst dan wordt uw VR bril ook naar Nederland verzonden.
U kunt uw Oculus Rift Pre-order hier plaatsen. Doe dit voor 28 maart om de extra’s niet mis te lopen:

Plaats hier uw bestelling voor de Oculus Rift

De Rift zal in het begin bij slechts enkele winkels te koop zijn. Of hier ook de bekende winkelketens in Nederland bij horen is nog niet bekend.
De Oculus Rift prijs voor Nederland is ook bekend. Als u op de pre-order knop klikt en u geeft aan dat u in Nederland woont, dan verschijnt de prijs van €699,- De verzendkosten bedragen €40. Deze prijs is inclusief 21% BTW.

Oculus Rift Prijs Nederland: €699,-

De Amerikanen betalen als ze online bestellen vaak geen BTW naar bepaalde staten.
Tip: Koop de Oculus Rift straks bij een online winkel in de VS die zich buiten de staat Californië bevindt en laat hem naar je hotel in Californië versturen dan betaal je geen sales tax. Scheelt toch gauw $60 USD. Dan moet je daar wel toevallig op vakantie gaan. Koop je de Rift echter in de winkel in de USA dan komt er zo maar 7 tot 11% sales tax bij.
Volgens de Oculus website en de huidige valuta koers is de Oculus Rift het goedkoopst in de USA; €530
oculus rift prijs nederland

laptopshop Image Banner 468 x 60